Cazari Maramures

Cazari-Maramures.ro este un portal cu unitatile de cazare din judetul MARAMURES. Veti gasi urmatoarele informatii despre unitati: denumire, adresa, poze, servicii, pret, informatii de contact.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
Pensiunea Eco-Tim

Pensiunea Eco-Tim  ★★★ Moisei, str. Principala, nr. 73A

19 evaluari

Pensiunea ECO-TIM*** asigură cele mai moderne condiții, pentru ca șederea dumneavoastră să fie una plăcută.

65 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Complex Sic

Complex Sic Seini, str. Băii, nr. 246

- evaluari

Complex Sic este locul ideal pentru relaxare, cazare și pescuit.

60 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Mariana

Pensiunea Mariana  ★★★ Ocna Șugatag, str. Primăverii, nr. 39

24 evaluari

Pensiunea este compusă din 2 camere duble, 5 camere triple și un apartament cu 2 camere.

66 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Motel Carmen

Motel Carmen  ★★★ Baia Mare, B-dul Republicii, nr. 46

7 evaluari

Motel Restaurant Carmen se află în zona comercială a oraşului Baia Mare.

60 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Hotel Cerbul

Hotel Cerbul  ★★ Borșa, str. Brădeț, nr. 8B

23 evaluari

La dispoziția dumneavoastră 62 de locuri în 26 de camere duble, 2 camere duble cu pat suplimentar și un apartament. Toate camerele au spații sanitar.

64 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Motel Moara Veche

Motel Moara Veche  ★★★ Săcălășeni, str. Principală, nr. 137

31 evaluari

Cazarea este asigurată în 32 de camere și trei apartamente cu baie proprie și aer condiționat.

60 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Cabana Brăduț

Cabana Brăduț Borșa, str. Brădeț, nr. 12A

2 evaluari

Ideală pt. 2 familii sau un grup de 4,5 prieteni iubitori ai naturii și ai simplității. Toate utilitățile, un minim de confort cu un beneficiu maxim.

51 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Mátyás

Pensiunea Mátyás  ✿✿ Coltău, nr. 12

- evaluari

Pensiunea favorabilă copiilor așteaptă cu mare drag pentru fiecare oaspete care dorește relaxare, relaxare sau chiar timp activ!

53 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII

Despre Maramures

Maramuresul se bucura de un peisaj unic. Munti inalti, dealuri inverzite, rauri mai largi sau mai inguste, lacuri, paduri, pasuni, toate alcatuiesc una din cele mai frumoase regiuni ale Romaniei.

Sărbătorile creștine, ținute cu sfințenie, prin post și rugăciune, se împletesc aici cu ritualuri și credințe populare: obiceiuri de găsire a ursitului, de alungat duhuri rele, obiceiuri pentru a avea recoltă bogată și căsnicie trainică și altele atâtea și atâtea, creând o lume fascinantă și miraculoasă. Iar când toate acestea se îmbină și cu buna dispoziție, cu jocul și „horitul”, spectacolul pentru oaspeții din alte colțuri de lume este desăvârșit, în orice anotimp ar sosi.

Viața la țară în Maramureș este orânduită în mare parte după muncile câmpului și după marile sărbatori creștine. Începutul de an e animat de sumedenia de obiceiuri de Anul Nou și Bobotează.
Primăvara este dedicată obiceiurilor de cinstire a primului gospodar ieșit la arat (Tânjaua de pe Mara, Udătoriul din Șurdești) și marii sărbători a Paștelui.
Vara, maramuresenii petrec la sarbatori ale cositului, respectând obiceiurile de Sânziene și tradițiile legate de ziua Sfintei Marii și de zilele sfinților.
Toamna, în timp ce se bucură de bogăția recoltei, oamenii se adună la jocuri ale satului, unde pe muzica ceterașilor, flacăii mai tineri joacă patimaș fetele, iar bătrânii se cinstec cu un pahar de horincă. Asta până la Lăsatul Secului, care marchează începutul pregătirilor pentru Crăciun, sărbătoarea cea mai frumoasă de peste an, când văile Maramureșului răsună de glasurile colindătorilor.