Pensiunea Lacrima Izei - Sacel

Cazare în Pensiunea Lacrima Izei - Sacel

Rezervarea prin Cazari-Maramures.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea este de construcție recentă, este înconjurată de pădure, de altfel vederea oferită din toate cele zece camere este îndreptată spre aceasta.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Lacrima Izei

Detalii despre Pensiunea Lacrima Izei

pensiune
24 (10 camere, 10 băi)
după ora 12
înainte de ora 14
da
nu
interzis
română
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.

Dotări și servicii

Pensiunea este de construcție recentă, este înconjurată de pădure, de altfel vederea oferită din toate cele zece camere este îndreptată spre aceasta.

Descriere

Camerele au baie proprie, modern amenajate, terase ample si TV LED. Există posibilitatea de servicii personalizate pentru familiile cu copii. Pensiunea are spațiu comun pentru petreceri si mese, bucătărie complet utilată și parcare video-supravegheată , împrejmuită, GRILL – place complet utilat.

Recomandăm vizitarea atât la pas cât și cu ajutorul autoturismelor 4×4(la cerere ne ocupăm și de organizarea variilor trasee) a masivului Pietrosu Rodnei și a Lacului Iezer. De asemenea, Săpânța și Cimitirul Vesel, comuna Bârsana și Mănăstirea Bârsana, Muzeul Țărăncii Române din Dragomiresti, Mănăstirea Moisei și Monumentul Eroilor din comuna Moisei, Muzeul Etnografic și al Nobilimii Române împreună cu traseul pe Valea Vaserului cu Mocănița , la Vișeul de Sus.

Vă așteptăm cu drag să veniți la noi în sat, să va bucurați de profesionalism și confort, de oameni buni cu

suflet maramureșean.

Verifica disponibilitate