Cazari Maramures

Cazari-Maramures.ro este un portal cu unitatile de cazare din judetul MARAMURES. Veti gasi urmatoarele informatii despre unitati: denumire, adresa, poze, servicii, pret, informatii de contact.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
Pensiunea Enikő

Pensiunea Enikő  ★★ Coltău, str. Teleki Sándor, nr. 40

58 evaluari

Doriți să vă lăsați stresul orașului? Vă așteptăm la Coltău, locație liniștită, rurală unde parcă simțiți că se oprește timpul!

Pensiunea Imi

Pensiunea Imi  ✿✿ Coltău, str. Gáter, nr. 16

9 evaluari

Putem oferi cazare și mese pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de peisajul rural în 3 camere de oaspeți și 2 băi pentru 7 persoane.

Pensiunea Jutka

Pensiunea Jutka  ★★ Coltău, str. Bem József, nr. 25

3 evaluari

Vă aşteptăm în Pensiunea Jutka unde oaspeţii noştri sunt bineveniţi şi sunt considerate membru al familiei.

Pensiunea Mátyás

Pensiunea Mátyás  ✿✿ Coltău, nr. 12

- evaluari

Pensiunea favorabilă copiilor așteaptă cu mare drag pentru fiecare oaspete care dorește relaxare, relaxare sau chiar timp activ!

Pensiunea Virág

Pensiunea Virág  ★★★ Coltău, str. Bem József, nr. 26-28, et. 1, ap. 11

10 evaluari

Casă la ţară frumoasă, cu 8 camere, 7 băi, 2 terase, 2 săli de mese şi o terasă acoperită, potrivită şi pentru petreceri de 50 de persoane.

Pensiunea Bio

Pensiunea Bio  ★★ Coltău, str. Teleki Sándor, nr. 46

6 evaluari

18 locuri 7 camere 5 băi Pensiunea Bio în Coltău (Maramures) oferă cazare şi masă până la 9 persoane.

Pensiunea Noémi

Pensiunea Noémi  ✿✿ Coltău, str. Teleki Sándor, nr. 34

6 evaluari

Cazare comfortabilă, prăjituri și mâncare delicioasă! Sunteți bineveniți la pensiunea noastră!

Despre Maramures

Maramuresul se bucura de un peisaj unic. Munti inalti, dealuri inverzite, rauri mai largi sau mai inguste, lacuri, paduri, pasuni, toate alcatuiesc una din cele mai frumoase regiuni ale Romaniei.

Sărbătorile creștine, ținute cu sfințenie, prin post și rugăciune, se împletesc aici cu ritualuri și credințe populare: obiceiuri de găsire a ursitului, de alungat duhuri rele, obiceiuri pentru a avea recoltă bogată și căsnicie trainică și altele atâtea și atâtea, creând o lume fascinantă și miraculoasă. Iar când toate acestea se îmbină și cu buna dispoziție, cu jocul și „horitul”, spectacolul pentru oaspeții din alte colțuri de lume este desăvârșit, în orice anotimp ar sosi.

Viața la țară în Maramureș este orânduită în mare parte după muncile câmpului și după marile sărbatori creștine. Începutul de an e animat de sumedenia de obiceiuri de Anul Nou și Bobotează.
Primăvara este dedicată obiceiurilor de cinstire a primului gospodar ieșit la arat (Tânjaua de pe Mara, Udătoriul din Șurdești) și marii sărbători a Paștelui.
Vara, maramuresenii petrec la sarbatori ale cositului, respectând obiceiurile de Sânziene și tradițiile legate de ziua Sfintei Marii și de zilele sfinților.
Toamna, în timp ce se bucură de bogăția recoltei, oamenii se adună la jocuri ale satului, unde pe muzica ceterașilor, flacăii mai tineri joacă patimaș fetele, iar bătrânii se cinstec cu un pahar de horincă. Asta până la Lăsatul Secului, care marchează începutul pregătirilor pentru Crăciun, sărbătoarea cea mai frumoasă de peste an, când văile Maramureșului răsună de glasurile colindătorilor.