Pensiunea Konnak  ★★★★ - Sighetu Marmației

Cazare în Pensiunea Konnak  ★★★★ - Sighetu Marmației

Rezervarea prin Cazari-Maramures.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea Konnak este situată într-un loc în care liniştea se îmbină armonios cu natura, tradiţionalul zonei cu confortul la poalele Solovanului.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Konnak

Detalii despre Pensiunea Konnak

pensiune
10 (4 camere, 5 băi)
după ora 14
înainte de ora 11
nu
nu
interzis
română, engleză
Plată în avans!
Suma totală trebuie achitată în avans pentru proprietar după rezervare.
2% din valoarea rezervării.
Inclus în preț.

Dotări și servicii

Pensiunea Konnak este situată într-un loc în care liniştea se îmbină armonios cu natura, tradiţionalul zonei cu confortul la poalele Solovanului.

Descriere

Pensiunea Konnak cu cele 4 camere este situată într-un loc în care liniştea se îmbină armonios cu natura, tradiţionalul zonei cu confortul, pe malul râului Iza, la poalele Solovanului.

Este locul ideal pentru odihnă în intimitate alături de familie sau prieteni şi în acelaşi timp spaţiul perfect pentru a vă implica în numeroasele tradiţii specifice zonei Maramureşului.

Ceea ce este diferit la pensiunea Konnak este preocuparea noastră de a vă crea o experienţă unică şi personalizată, într-o atmosferă intimă, garantat să vă lase cu amintiri de vis.

De la plimbări cu sania trasă de cai, la seri folclorice, masaj de relaxare sau ateliere de pictură pe sticlă, pensiunea noastră face tot posibilul să vă ofere o varietate de activităţi menite a crea o experienţă completă şi complexă.

Pensiunea Konnak vă oferă cazare în camere luxoase şi spaţioase amenajate după cele mai stricte standarde de comfort, dar într-o atmosferă rustică destinată a vă face să trăiţi experienţa tradiţională maramureşeană.

Pensiunea este situată în Sighetu Marmaţiei pe strada Eroilor nr. 37A, într-o zonă liniştită la 200 de metri de râul IZA la poalele dealului Solovan unde există o zona de agrement care cuprinde:

  • un ştrand natural pe malul râului Iza
  • zone pentru practicarea pescuitului sportiv
  • spaţii de joacă pentru copii amenajate cu diverse jocuri
  • alei cu băncutţe la umbra vechilor castani
  • spaţii verzi unde se pot practica sporturi în aer liber
  • scena destinată diferitelor activităţi, festivaluri, concerte

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; DVD playere în camere sau în saloanele; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală.

Verifica disponibilitate