Casa de vacanță Terra - Sieu

Cazare în Casa de vacanță Terra - Sieu

Rezervarea prin Cazari-Maramures.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Casa Terra se află în unul dintre cele mai frumoase locuri din Maramureș, într-o zonă liniștită și plăcută, perfectă pentru o vacanță minunată.

Evaluări de la oaspeții cazați in Casa de vacanță Terra

Detalii despre Casa de vacanță Terra

casă de vacanță
10 (4 camere, 3 băi)
după ora 14
înainte de ora 11
da
da · gratuit
permis în unele locuri
română, engleză
10% avans, achitabil pentru proprietar în 3 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar sau prin poștă!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.

Dotări și servicii

Casa Terra se află în unul dintre cele mai frumoase locuri din Maramureș, într-o zonă liniștită și plăcută, perfectă pentru o vacanță minunată.

Descriere

Casa Terra aflata la 19 km de Manastirea Barsana (Patrimoniu Unesco ) iar la 26 Km de Mocanita unul din cele mai frumoase trasee montane din Romania va pune la dispozitie 4 dormitoare + living , 3 bai , bucatarie complet mobilata cu toate accesoriile , loc pentru gratar/rotisor + terasa acoperita si parcare gratuita.

Accesul la gratar/rotisor se face prin living unde se afla o terasa acoperita cu masa si scaune si cu o priveliste minunata!

Casa Terra este recomandata pentru turisim de familie , business precum si ca punct de plecare pentru numeroasele atractii din zona.

Casa se va inchiria doar full ( max 10 adulti) si pe o perioada minim de 2 zile!

Pentru orice detalii/informatii nu ezitati sa ne contactati!

Va Multumim!

Verifica disponibilitate