Casa Mihaela  ★★ - Ocna Șugatag

Cazare în Casa Mihaela  ★★ - Ocna Șugatag

Rezervarea prin Cazari-Maramures.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Vă asteptam la o cură cu apă sărată încălzită in ciubarul pregătit pt. dumneavoastră.

Evaluări de la oaspeții cazați in Casa Mihaela

Detalii despre Casa Mihaela

casă de vacanță
10 (4 camere, 3 băi)
după ora 14
înainte de ora 11
da
nu
interzis
română, franceză
20% avans, achitabil pentru proprietar în 1 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar sau prin poștă!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.

Dotări și servicii

Vă asteptam la o cură cu apă sărată încălzită in ciubarul pregătit pt. dumneavoastră.

Descriere

Vă asteptam sa incercati beneficiile unei cure cu apă sarata incalzita in ciubarul amplasat într-o cladire alăturată . Daca ajungi in Maramures si doresti sa petreci o vacanta, sau cateva zile de relaxare, te asteptam la noi acasa... Casa Mihaela este locul ideal pentru a petrece cateva zile in compania prietenilor prin inchirierea integrala minim 2 nopti in perioada 01.10.2019 - 31.03 2020 ( cu exceptia sarbatorlor de iarna) sau de a lega noi prietenii prin inchirierea uneia dintre cele patru camere de care dispunem in perioade 01.04.2020_ 30.09.2020 ( cu exceptia sărbătorilor de Paste) . Poti alege una dintre cele doua camere cu baie proprie sau una dintre cele doua camere cu baie comuna, printre acestea fiind si camera amenajata in stil traditional Maramuresean, camerele sunt decomandate , dotate fiecare cu televizor si internet Wireless, pat matrimonial de 16Ox200cm respectiv 14Ox200 cm. Livingul si bucataria care este complet utilata (frigider, aragaz, cuptor cu microunde, expresor pentru cafea precum si vesela necesara pentru prepararea si servirea mesei) sunt spatii comune .

Terasa este spatioasa amenajata cu gratar si loc pentru ceaun.

Masinile dumneavoastra vor fi in siguranta , parcarea fiind asigurata in curte.

Pentru a pastra o amintire autentica a Maramuresului va oferim posibilitatea de a imbraca costume traditionale pentru o sedinta foto .

Unde ne gasiti ? E simplu , in localitatea Ocna Sugatag, str. Unirii, nr. 90.

Cunoasteti localitatea ? Suntem la apoximativ 800 m de lacuri si apoximativ aceeasi distanta de strandul clasic . Nu ati ajuns inca pe aici ? Nici o problema va indrumam noi.

Situata in imima Maramuresului istoric, la poalele muntilor Gutai cu o panorama vasta de unde pot fi admirati muntii Maramulesului, localitatea Ocna Sugatag reprezinta astazi o vestita zona turistica prin valorificarea apelor cloro-sodice renumite pentru tratarea afectiunilor reumatismale , asteniei si surmenajului cat si pentru combaterea proceselor inflamatorii cronice.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie.

Va asteptam cu drag sa gustati unul sau mai multe pahare de horinca oferite din partea casei.

Obiectivele turistice din apropiere ar fi: Cimitirul Vesel de la Sapanta (35 KM), Manastirea de la Barsana (15KM),Mocanita de la Viseu de Sus (55 KM), Memorialul Sighet si Muzeul Satului (20 km), Muzeul de Mineralogie din Baia Mare (56 km) casele si portile traditionale din satele apropiate precum si valtorile, piuale sau morile cu apa, bisericile monument istoric de pe valea Izei ,Marei si Cosau iar pentru iubitorii de drumetii Creasta Cocosului din Muntii Gutai ar fi destinatia ideala dar si o plimbare cu telescaunul la Suior cota 1000 sau o plimbare pe lacul de la Mogosa.(45 km), pentru perioada de iarna la doar 15 km se afla partiile de skii de la Cavnic.

Casa Mihaela – Regulament de ordine interioara

Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii unitatii noastre de cazare in conditii civilizate si conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta casei. El se aplica tuturor turistilor, care il accepta prin insusi faptul cazarii lor in unitate si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve.

Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de ordine interioara:

Reguli generale:

Cazarea in unitate se face incepand cu ora 14.00, prezentand actul de identitate pentru inregistrarea in registrul destinat oaspetilor si pentru a lua in primire camera rezervata. Din momentul preluarii camerei, turistul raspunde pentru camera rezervata. Achitarea costurilor aferente sejurului se face in momentul sosiri.

Renuntarea la efectuarea sejurului in totalitate, neanuntata cu 24 de ore inainte, duce la achitarea sejurului in intregime !!!

Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 08:00 este considerata perioada de odihna si liniste. VA RUGAM sa respectati orele de odihna.

Sa nu deteriorati obiectele din dotarea unitatii. In caz contrar turistul datoreaza unitatii de cazare suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera;

Sa nu deranjati linistea celorlalti clienti;

Sa nu lasati copiii nesupravegheati. Orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra.

Interzis accesul cu consumatori electrici mari (resouri, radiatoare, fierbatoare etc.)

Sa nu utilizeze prosoapele sau lenjeria din camere sau din alte spatii pentru : sters parul vopsit, pentru demacheat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. Acestea se vor folosi strict pentru destinatia prevazuta. Pentru plaja vor folosi prosoapele propri.

Sa nu lase luminile aprinse si apa sa curga fara rost!

Sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare;

Sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare;

Nu se accepta animale de companie decat cu aprobarea administratorului.

Este interzis fumatul in camera si in celelalte spatii ale casei, cu exceptia curtii si terasei.

Este interzisa aruncarea mucurilor de tigara in alte locuri decat cele prevazute cu scrumiere.

Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis.

Gunoiul si resturile menajere se vor depozita in saci menajeri, care sunt pusi la dispozitie de administrator sau in cosurile de gunoi amplasate in unitate.

Dupa expirarea perioadei rezervate, predarea camerei se va face numai dupa ce s-a realizat verificarea.

Camere:

ESTE INTERZIS FUMATUL IN CASA ! Pentru fumatori exista terasa acoperita.

Este interzis consumul de seminte si alimente in camere.

Spatiul comun (sala de mese, bucataria):

Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 08:00 este considerata perioada de odihna si liniste. Va rugam sa respectati orele de odihna.

Bucataria este disponibilia tuturor clientilor, in conditii de autogospodarire.

Bucataria este destinata doar prepararii mancarurilor simple.

Va rugam ca atunci cand preparati alimente in bucatarie sa tineti cont si de ceilalti turisti cazati.

Curte:

In curte NU se accepta muzica la un volum ridicat.

Sa nu rupeti plantele sau arbustii din curtea unitati.

Gratarul se poate face numai in spatiul amenajat.

NU se asigura carbuni pentru gratar, asiguram lemne pentru incins carbunii..

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea noastra.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curăţenie şi linişte se vor lua măsuri în consecinţă şi se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.

Acest regulament vine în întămpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul de a lua masurile cuvenite.

Va multumim si va dorim un sejur reusit in cadrul unitatii noastre de cazare.

Reprezentant legal,

Marinca Mihaela

If you arrive in Maramures and want to spend a holiday, or a few days of relaxation, we are waiting for you at home ... The Mihaela House is the ideal place to spend a few days in the company of friends by renting the whole house between 01.10.2018 - 31.05.2019 , or to bind new friends by renting one of the four rooms we have available between 01.06.2019 - 30.09.2019. You can choose one of the two rooms with bathroom or one of the two rooms with common bathroom, among which is the room decorated in traditional Maramures style, the rooms are separated, each equipped with TV and wireless internet, matrimonial bed 16Ox200cm and 14Ox200 cm . The living room and the kitchen that is fully equipped (refrigerator, stove, microwave, coffee maker as well as dishes for preparing and serving meals) are common spaces.

The terrace is spacious with barbecue and a place for the kettle.

Your cars will be safe, the parking being provided in the yard.

Si vous arrivez dans le Maramures et souhaitez passer des vacances ou quelques jours de détente, nous vous attendons à la maison ... La Maison Mihaela est l`endroit idéal pour passer quelques jours en compagnie d`amis en louant toute la maison entre le 01.10.2018 et le 31.05.2019 , ou pour lier de nouveaux amis en louant l’une des quatre chambres dont nous disposons entre le 01.06.2019 et le 30.09.2019. Vous pouvez choisir l’une des deux chambres avec salle de bain ou l’une des deux chambres avec salle de bain commune, parmi lesquelles la chambre est décorée dans le style traditionnel de Maramures. Les chambres sont séparées et équipées de la télévision et de l’Internet sans fil, lit matrimonial 16Ox200cm et 14Ox200 cm. . Le salon et la cuisine entièrement équipée (réfrigérateur, cuisinière, micro-ondes, cafetière ainsi que vaisselle pour préparer et servir les repas) sont des espaces communs.

La terrasse est spacieuse avec barbecue et une place pour la bouilloire.

Vos voitures seront en sécurité, le stationnement étant prévu dans la cour.

Verifica disponibilitate