Casa de vacanță Delia  ★★★ - Ocna Șugatag

Cazare în Casa de vacanță Delia  ★★★ - Ocna Șugatag

Rezervarea prin Cazari-Maramures.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea îmbină rusticul cu modernul, dispune de două unități de cazare, 14 adulți în 6 camere.

Evaluări de la oaspeții cazați in Casa de vacanță Delia

Detalii despre Casa de vacanță Delia

pensiune
14 (6 camere, 5 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
română, engleză, italiană
30% avans, achitabil pentru proprietar în 4 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.

Dotări și servicii

Pensiunea îmbină rusticul cu modernul, dispune de două unități de cazare, 14 adulți în 6 camere.

Descriere

Ofer 14 locuri de cazare in doua cabane diferite care sunt in aceeasi gradina. Prima este Pensiunea Delia, care imbina rusticul cu modernul placut, avand 4 camere, doua cu pat matrimonial la etaj si doua cu pat dublu la parter, fiecare avand TV si baie proprie, langa ea un living cu bucatarie complet utilata, in spate, o gradina mare cu mult spatiu verde, foisor, barbeque, cuptor, leagan.... .A doua unitate de cazare este`Cabana Colt de Rai`... .o cabana din butuc semirotund, care la tot pasul imbucura, minuneaza ochiul prin finisajele, dotarile si gustul ei aparte. Ca si utilitati are un living cu TV, bucatarie utilata si o baie mare, iar la mansarda sunt doua camere cu trei paturi. Afara foisor mare, cuptor, barbeque, parcare.... Locatiile sunt ideale pentru un sejur relaxant, frumos, linistit fara agitatie. Se pot inchiria atat pentru un singur grup de 14 adulti sau si grupuri separate(8 si 6 adulti ). Cabanele sunt la 500m de statiune si 1.5 Km de lacuri. Se accepta si vouchere de vacanta !!!

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală; Cuptor, barbeque; Leagan, spatii parcare.

Verifica disponibilitate