Apartamente Mountain SuperSki - Cavnic

Cazare în Apartamente Mountain SuperSki - Cavnic

Rezervarea prin Cazari-Maramures.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Sunt 2 apartemente moderne cu facilități de gătit și jacuzzi, unul din apartamente cu șemineu, foarte aproape de pârtille de ski.

Evaluări de la oaspeții cazați in Apartamente Mountain SuperSki

Detalii despre Apartamente Mountain SuperSki

apartament
12 (2 camere, 2 băi)
după ora 16
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
maghiară, română, engleză, germană, italiană, spaniolă
50% avans, achitabil pentru proprietar în 3 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
1% din valoarea rezervării.
Inclus în preț.

Dotări și servicii

Sunt 2 apartemente moderne cu facilități de gătit și jacuzzi, unul din apartamente cu șemineu, foarte aproape de pârtille de ski.

Descriere

Mountain Apartments SuperSki sunt situate la 150 metri de partia Roata 1.

Sunt apartamente mari si moderne, cu facilitati de gatit. Exista curte si parcare disponibila pentru clientii apartamentelor.

Apartament cu 1 dormitor (garsoniera) (capacitate maxima: 2 adulti+2 copii):

Acest apartament are o suprafata totala de 50 m2. Dispune de un dormitor (cu un pat matrimonial si o canapea extensibila de 2 locuri, tv led cu sistem de sonorizare si un semineu), bucatarie (dotata cu plita electrica, cuptor electric, masina de spalat vase, hota, 1 masa cu 4 scaune) si o baie (in cadrul careia exista si o cada cu hidromasaj pentru 2 persoane).

Apartament cu 2 dormitoare (capacitate maxima : 4 adulti+4 copii):

Este structurat pe 2 etaje.

La primul etaj sunt 2 bai (una dotata cu WC, cabina de dus, chiuveta, iar cealalta cu bideu, chiuveta si 1 cada cu hidromasaj pentru 2 persoane), un living cu o bucatarie (masa de 8 persoane, canapea extensibila de 2 locuri, TV, masina de spalat vase, cuprot electrica, hota, plita electrica) si un dormitor mare (cu un pat matrimonial, o canapea extensibila de 2 locuri, TV led cu sistem de sonorizare).

La al doilea etaj exista un open space (fara usa) care dispune de un dormitor cu balcon (un pat matrimonial, o canapea extensibila pentu 2 persoane si un TV led cu sistem de sonorizare).

Piscina exterioara este situata la Vilele SuperSki cu acces intre orele 10:00-19:00, pusa gratuit la dispozitia clientilor cazati la Hotel SuperSki, Vilele SuperSki sau Mountain Apartments.

Piscina are si o zona de relaxare cu sezlonguri.

Piscina a fost inaugurata in luna iulie a acestui an si este deschisa pe perioada verii.

Este o zona cu circuit inchis, acces permis doar cazatilor la unitatile SuperSki.

Receptia pentru Mountain Apartments SuperSki se afla la Hotel SuperSki.

Facilități: Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; TV în camere sau în hol; Aer condiționat; Încălzire centrală; Jacuzzi în baie; Loc de depozitare a echipametelor de ski la baza pârtiei Roata 1; Mașină de spălat vase; Cuptor.

Verifica disponibilitate