Pensiunea Verde  ★★★ - Baia Sprie

Cazare în Pensiunea Verde  ★★★ - Baia Sprie

Rezervarea prin Cazari-Maramures.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea Verde din Baia Sprie, Maramures, va ofera garantia petrecerii unor zile de neuitat la munte intr-o oaza de verdeata.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Verde

Detalii despre Pensiunea Verde

pensiune
12 (5 camere, 5 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
maghiară, română, engleză, spaniolă
25% avans, achitabil pentru proprietar în 1 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.

Dotări și servicii

Pensiunea Verde din Baia Sprie, Maramures, va ofera garantia petrecerii unor zile de neuitat la munte intr-o oaza de verdeata.

Descriere

Pensiunea Verde din Baia Sprie, Maramures, va ofera garantia petrecerii unor zile de neuitat la munte intr-o oaza de verdeata. Linistea si calmul din imprejurimi va vor ajuta sa uitati pentru cateva zile de vacarmul si grijile cotidiene. Va asteptam in camere spatioase, curate, dotate cu bai proprii, frigider, tv, wifi. Aveti de asemenea ocazia sa vizitati Lacul Albastru, Lacul Mogosa, Varful Mogosa, Cota 1000 Suior si multe altele.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape şi lenjerie de pat; Încălzire centrală.

Verifica disponibilitate