Pensiunea Pictorilor  ★★★ - Baia Mare

Cazare în Pensiunea Pictorilor  ★★★ - Baia Mare

Rezervarea prin Cazari-Maramures.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea Pictorilor se află lângă Centrul Vechi al Orașului, într-o zonă centrală, dar totuși retrasă, fapt care conferă liniște și pace clienților.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Pictorilor

Detalii despre Pensiunea Pictorilor

pensiune
30 (15 camere, 15 băi)
după ora 14
da
interzis
română, engleză, franceză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.

Dotări și servicii

Pensiunea Pictorilor se află lângă Centrul Vechi al Orașului, într-o zonă centrală, dar totuși retrasă, fapt care conferă liniște și pace clienților.

Descriere

Pensiunea Pictorilor a fost creată din dorința de a oferi o oază de liniște și pace pentru orice persoană care ne trece pragul. Situați vizavi de Colonia Pictorilor, unde Hollosy Simon a pus bazele Școlii Băimărene de Pictură, lângă Parcul Municipal și la doar câțiva pași de de Centrul Vechi al orașului, locația noastră este locul ideal pentru orice persoană care dorește să viziteze Baia Mare.

Având o gamă largă de produse: camere single, duble standard, duble superioare, duble de lux, suite mici și suite mari, adică mai bine de 15 camere, putem găzdui 34 de persoane. Toate locurile noastre de cazare dispun de baie proprie, internet WIFI, televizor, mobilier și așa mai departe. Astfel, vă așteptăm cu nerăbdare să ne treceți pragul, pentru a intra în lumea de vis a Maramureșului.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală.

Verifica disponibilitate